Čalouněná postel s úložným prostorem 180x200 cm

40 329,00 Kč
S DPH
  • Nezávazná poptávka
  • Nezávazná poptávka

    * Povinná pole

    Odpovíme vám co nejdříve, zpravidla během pár hodin.

    Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (číst)

    Zavřít nebo  

    • Jsme na trhu 27 let Jsme na trhu 27 let
    • Výroba všech rozměrů i atypů Výroba všech rozměrů i atypů
    • Odborné poradenství Odborné poradenství
    Zde nabízíme KOMPLET postel 180 x 200 cm s úložným prostorem, rošty a matracemi.
    Rádi Vám vyhovíme a vyrobíme i jiný požadavek rozměru. Neváhejte nás oslovit a uděláme Vám cenovou nabídku. 

    Na výběr
    Typ prošití - Alessia (kosočtverce), Claudia (obdelníky), Francesca (čtverec) 
    Čelo - rovné nebo zaoblené
    Bočnice - výška 15 , 30, 35 cm , šíře 5 nebo 8 cm 
    Nožičky - dřevěné, plastové
    Látka cenová kategorie A (koženka, látka, omyvatelná látka) vzorníky na naší prodejně
    (cena postele 16.643 Kč)

    Rošt vyklápěcí do úložného prostoru (z boku nebo od nohou)  (cena roštů s ÚP 8.056 Kč)


    Matrace PARTNER BIOGREEN  90x200 cm (cena matrací 15.630 Kč)

    Záruka 6 let
    Nosnost do 130 kg
    Výška 18 cm
     
    Tuhost měkčí strana 3/5 a tužší strana 4/5
     
    Fyziosystém: 7 zón rozložení hmotnosti
     
    Vrchní deska přírodní pěna BIOGREEN
    Střední profil značková pěna ELIOCELL o hustotě 35kg/m3
    Spodní deska přírodní pěna BIOGREEN
    Potah LYOCELL prošitý s PES vláknem gramáž 300 g/m3
    Snímatelný a pratelný potah 60°C
      
    BIOGREEN na této pěně se ukazuje, že spojení nejmodernějších technologií a obnovitelných přírodních zdrojů je možné i v oblasti výroby matrací. Toto spojení nejen šetří náš ekosystém, ale zároveň přináší i kus přírody do našich ložnic. Suroviny vyráběné z ropy jsou v této pěně nahrazeny přírodním materiálem – ricinovým olejem, který je už léta využíván ve farmacii. Rostliny z nichž se vyrábí, přijímají během svého růstu energii ze země a slunce, která se pak prostřednictvím oleje, dostává i do našich matrací. Pěna BIOGREEN je napuštěna výtažkem z ALOE VERA, který přirozeně zvyšuje hygienu matrace tím, že likviduje roztoče a bakterie. Zároveň dodává matraci charakteristické aroma, které během krátké doby odvětrá.
     
    Pěna BIOGREEN používaná firmou MATERASSO, je jediný originál na trhu s garantovaným složením pěny s použitím přírodní složky ve formě ricinového oleje a mikrokapslemi ALOEVERA. Tato pěna se vyznačuje specifickou mramorovou strukturou. Jen v případě pěny BIOGREEN máte jistotu dlouhé životnosti, tvarové stálosti, vysoké elasticity, potažmo pak kvalitního spánku. To vše při zatížitelnosti až do 170kg a garanci až 7 let na neproležení jádra matrace. Pěna BIOGREEN je v nabídce naší společnosti již několik let a její kvalita je tedy náležitě ověřena. Materiály s nápadně podobným pojmenováním jsou pouze pokusem využít dobrého jména tohoto materiálu a jejich kvalita je v řadě případů velmi sporná. Firma MATERASSO je výhradním dovozcem pěny BIOGREEN do České i Slovenské republiky.
     
    LYOCELL je materiál, jehož vlastnosti ho předurčují pro výrobu matrací. Kvalitní vlákno, činí tuto látku sametově hebkou, dobře drží tvar a působí luxusním dojmem. LYOCELL je přírodní produkt, jehož základem je dřevní celulóza. LYOCELL dobře absorbuje a odvádí vlhkost, rychle odvětrává, čímž zajišťuje vysokou hygienu matrace. Materiál je přirozeně antibakteriální. Potah boční strany matrace je tvořen kombinací 3D textilie a Lyocellu, pro lepší provzdušnění jejího jádra. Potah je odnímatelný a pratelný na 60°C.

    Ekologické lepení - Firma MATERASSO Slovakia, s. r. o. jako druhá na světe uvedla do provozu automatickou lepící linku na vodou ředitelné lepidlo. Linka pracuje s revolučním, patentem chráněným, švýcarským lepidlem SIMALFA 315 OF. Toto lepidlo je naprosto ekologické a splňuje i ty nejpřísnější ekologické normy zdravotní nezávadnosti. Je dokonce vhodné i pro výrobky určené pro batolata, na které se vztahují ty nejpřísnější normy. Toto lepidlo je na vodní bázi, zatímco standardní lepidla pracují na bázi rozpouštědel. Z námi využívaného lepidla se po aplikaci odpařuje pouze čistá voda, oproti rozpouštědlům vypařujících se u standardních lepidel. 


    16 dalších produktů ve stejné kategorii: