Sendvičová matrace GRASS visco

6 890,00 Kč
S DPH
K vyzkoušení na naší prodejně. Komfortní sendvičová 7-zónová matrace s vrstvou paměťové pěny.
  • Nezávazná poptávka
  • Nezávazná poptávka

    * Povinná pole

    Odpovíme vám co nejdříve, zpravidla během pár hodin.

    Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (číst)

    Zavřít nebo  

    • Jsme na trhu 27 let Jsme na trhu 27 let
    • Výroba všech rozměrů i atypů Výroba všech rozměrů i atypů
    • Odborné poradenství Odborné poradenství
    VÝROBA VŠECH ROZMĚRŮ I ATYPŮ

    K vyzkoušení na naší prodejně. 

    Výška matrace 22 cm 
    Potah snímatelný pratelný 
    Záruka 3 roky
    Nosnost 125 kg 

    Cena je uvedena za rozměr 70-90 x 200 cm.
    Ceny ostatních rozměrů k poptání.

    Sendvičová  7- zónová matrace s výškou 22 cm.
    Jádro matrace tvoří tři účelové vrstvy. Vrchní i spodní strana matrace jsou přizpůsobeny tak, aby vyhovovaly požadavkům preferujícím jak měkčí ložní plochu, která je opatřena visco pěnou, tak také potřebám tvrdší plochy, kde je použita měkčená elastická PUR pěna.  
    Vysoce kvalitní a odolná visco pěna má mimořádnou pružnost a zaručí Vám tak správné držení těla. Zároveň však nevytváří tlak na exponovaná místa. Otevřená struktura visco pěny umožňuje regulaci tepla a odpařování vlhkosti.

    Potah Greenfirst – potah se speciální protiroztočovou úpravou. Je napuštěn přírodním roztokem z výtažku eukalyptu, citrusů a levandule. Potah lze prát na 60°C. Speciální struktura vlákna zajišťuje potahu vysokou pevnost a tažnost.


    16 dalších produktů ve stejné kategorii:

    Matrace ARMONIA Magnigel DUAL 12

    40 990,00 Kč
    K vyzkoušení na naší prodejně. Výroba všech rozměrů. Atraktivní velmi pohodlná a variabilní matrace obsahující gelovou pěnu MagniGel, která příjemně osvěžuje po celou dobu Vašeho spánku.

    Matrace VITALE Armonioso

    15 090,00 Kč
    K vyzkoušení na naší prodejně. Výroba všech rozměrů. Komfortní středně vysoká zdravotní matrace s vysokou vrstvou paměťové pěny a velmi příjemným potahem s bambusovým vláknem.

    Matrace MagniCool 10 Soft

    18 490,00 Kč
    Středně měkká zdravotní matrace s inovativním prodyšným materiálem MagniCool pro jedinečný pocit svěžesti během spánku. Tato matrace je vhodná pro osoby trpící návaly horka a nadměrným pocením.

    Matrace MagniCool 10 Firm

    18 490,00 Kč
    Středně tuhá zdravotní matrace s inovativním prodyšným materiálem MagniCool pro jedinečný pocit svěžesti během spánku. Tato matrace je vhodná pro osoby trpící návaly horka a nadměrným pocením.

    Matrace DOLCE VITA DUAL 12

    29 290,00 Kč
    Výroba všech rozměrů. Velmi pohodlná zdravotní matrace výjimečná vysokou vrstvou paměťové pěny pro maximální pohodlí a regeneraci těla během spánku. Potah z termoregulační textilie Outlast® a Seaqual®.

    Matrace DOLCE VITA DUAL 12 FIRM

    29 290,00 Kč
    Výroba všech rozměrů. Velmi pohodlná zdravotní matrace, v tužší verzi, výjimečná vysokou vrstvou paměťové pěny pro maximální pohodlí a regeneraci těla během spánku. Potah z termoregulační textilie Outlast® a Seaqual®.

    Matrace MAESTRO Dual 14

    50 490,00 Kč
    Luxusní, velmi vysoká zdravotní matrace kombinující jedinečnou paměťovou pěnu Memoform, inovativní pěnu na bázi vody Aquabreeze a tradiční vzácné přírodní materiály, poskytující dokonalou podporu a extrémní pohodlí. 

    Matrace DOLCE VITA DUAL 10

    25 290,00 Kč
    Výroba všech rozměrů. Zdravotní matrace výjimečná vysokou vrstvou paměťové pěny pro extrémní pohodlí a regeneraci těla během spánku. Potah z termoregulační textilie Outlast® a Seaqual®