Masivní postel FLORENCIA

23 752,00 Kč
S DPH
  • Nezávazná poptávka
  • Nezávazná poptávka

    * Povinná pole

    Odpovíme vám co nejdříve, zpravidla během pár hodin.

    Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (číst)

    Zavřít nebo  

    • Jsme na trhu 27 let Jsme na trhu 27 let
    • Výroba všech rozměrů i atypů Výroba všech rozměrů i atypů
    • Odborné poradenství Odborné poradenství

    VÝROBA VŠECH ROZMĚRŮ I ATYPŮ. 

    Podle představ zákazníka jsme vyvinuli dva druhy postelí, které vychází z oblých tvarů a linií - Florencia a Sofia.

    bočnice sofia florencia.jpg

    Vystouplé oblé tvary určují celkový design této postele z kolekce Florencia. Nohy a horní rám vystupují z jednoduchého a hladkého provedení postele. 

    Na výběr z 8 druhů čel

    čela sofia.jpg

    Výroba v BUKU nebo DUBU
    provedení
    BUK moření Základní povrchová úprava je prováděna vodou ředitelným bezbarvým lakem. Za příplatek si můžete vybrat z 22 odstínů barevného moření. Výrobek z bukového masivu běžně dodáváme ošetřen dvěma vrstvami vodou ředitelného laku. Obě vrstvy jsou bezbarvé, lehce lesklé. Zde si můžete vybrat doplňkovou barevnou povrchovou úpravu provedenou mořidlem.

    BUK olejování Luxusnějšího vzhledu lze docílit povrchovou úpravou Osmo Top oleji. Jedná se o nátěr s kombinací oleje a vosku, díky kterému zůstane povrch dřeva přirozeně matný a více vynikne jeho kresba. Za příplatek si můžete vybrat z 9 odstínů barevného olejování.
    Výrobek z bukového masivu běžně dodáváme ošetřen dvěma vrstvami vodou ředitelného laku. Obě vrstvy jsou bezbarvé, lehce lesklé. Zde si můžete vybrat NADSTANDARDNÍ povrchovou úpravu provedenou přírodním OLEJEM a VOSKEM. Olej a vosk materiál chrání a umožňuje dřevu dýchat. Výrobek má luxusní matný vzhled a výraznější kresbu dřeva. Všechny použité materiály jsou ekologické a nezatěžují přírodu.

    DUB Výrobek z dubového masivu standardně dodáváme naolejován přírodním olejem a ošetřen přírodním voskem. Obě vrstvy mají neutrální barvu. Olej a vosk materiál chrání a umožňuje dřevu dýchat. Výrobek má luxusní matný vzhled a výraznější kresbu dřeva. Zde si můžete vybrat doplňkovou povrchovou úpravu. Výrobek pro Vás ošetříme dalšími vrstvami oleje s příměsí barevného pigmentu. Všechny použité materiály jsou ekologické a nezatěžují přírodu

    BUK cink MOŘENÍ  BUK cink OLEJOVÁNÍ  DUB odstíny


    Tloušťka použitého materiálu je u rámu 27 mm, u čela postele 35 mm. Rám je mohutný avšak vyniká svým jednoduchým designem. Celá postel je dokonale opracována a všechny hrany zaobleny - vnější i vnitřní.

    Střednice postele je vyrobena ze smrkového dřeva. Jedná se o robustní konstrukci tvaru písmene "T", díky tomu pod postelí nevyčnívají žádné nohy. Smrkové dřevo je navíc pružnější a tedy i vhodnější na více namáhané části postele.

    Jednotlivé části rámu postele jsou spojeny speciálním kováním Zipbolt. To se vyznačuje vysokou pevností, jednoduchou montáží a díky dotažení přes převod se neuvolňuje. Díky tomu můžete celou postel kdykoliv rozmontovat a znovu složit.
    Celý rám i čelo je ošetřený povrchovou úpravou z vnější i vnitřní strany. Rozměr postele lze po domluvě a za příplatek upravit dle požadavků zákazníka.
    Vnější rozměry oblé čelo pro rozměr matrace 180 x 200 cm Vnější rozměr rovné čelo pro rozměr matrace 180 x 200 cm 


    Postele je možné doplnit o doplňky, například úložné prostory, které mohou být výsuvné, vyklápěcí nebo uložený v bočnici.
    Nedílnou součástí každé postele jsou i noční stolky.
    K ložnici SOFIA & FLORENCIA nabízíme i komody a skříně.

    komoda-sofia-florencia-zasuvkova-buk-cin


    Cena je uvedena po slevě za rozměr 180 x 200 cm v akci přírodní buk čelo rovné - s výřezy 

    Příplatky za oblé čelo 1.360-4.400,-Kč a za moření 4.445-5.812,-Kč 

    Ceny ostatních rozměrů, požadavků (zkrácení, prodloužení bočnic) k poptání.


    16 dalších produktů ve stejné kategorii: