Polštář POLARGEL

2 326,00 Kč
S DPH
  • Nezávazná poptávka
  • Nezávazná poptávka

    * Povinná pole

    Odpovíme vám co nejdříve, zpravidla během pár hodin.

    Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (číst)

    Zavřít nebo  

    • Jsme na trhu 27 let Jsme na trhu 27 let
    • Výroba všech rozměrů i atypů Výroba všech rozměrů i atypů
    • Odborné poradenství Odborné poradenství
    K ortopedické matraci patří i anatomický polštář.
    Matrace zajistí správnou polohu páteře při spánku, ale nedokáže zkopírovat a podepřít 7 krčních obratlů. To dokáže pouze anatomický polštář. V nabídce jsou anatomické polštáře ve dvou základních provedení - netvarované a tvarované. 
    Polštáře z líné pěny, která reaguje na teplo a tlak dokáže poskytovat maximální oporu problémové krční páteři s efektem dokonalého odlehčení a uvolnění. Zajišťují dokonalou regeneraci krčního svalstva a obratlů bez pocitu napětí. Správnou anatomickou polohou hlavy při spánku přispívají k lepší dýchání a v mnoha případech došlo i k eliminaci nepříjemného chrápání. Všechny anatomické polštáře jsou dodány k odzipovatelném potahu, který je pratelný a zvyšuje hygienu.

    London Polargel POLARGEL pěna je svěží a chladivá. Je vysoce elastická a maximálně komfortní. Tato pěna zajistí neopakovatelný pocit svěžesti. Je obzvlášť vhodná pro použití v kombinaci s viscoelastickou „línou“ pěnou, kde úplně eliminuje její hřejivost. Spánek na polštáři s pěnou PolarGel bude jedinečnou osvěžující relaxací.
    TECHNICKÉ PARAMETRY
    Rozměr 72x42x12
    Potah VELUR
    Pratelnost potahu Ano, 60°C
    Záruka 2 roky


    K polštáři doporučujeme chladivé, termoregulační matrace Thermo Adaptive, Thermogel, Polargel superior, Airspring polargel, Magnifico polargel


    16 dalších produktů ve stejné kategorii: