Vzdušná matrace AQUASLEEP

6 490,00 Kč
S DPH
K vyzkoušení na naší prodejně. Vzdušná matrace Visco wind
  • Nezávazná poptávka
  • Nezávazná poptávka

    * Povinná pole

    Odpovíme vám co nejdříve, zpravidla během pár hodin.

    Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (číst)

    Zavřít nebo  

    • Jsme na trhu 27 let Jsme na trhu 27 let
    • Výroba všech rozměrů i atypů Výroba všech rozměrů i atypů
    • Odborné poradenství Odborné poradenství
    K vyzkoušení na naší prodejně

    VÝROBA VŠECH ROZMĚRŮ I ATYPŮ

    TECHNICKÉ PARAMETRY
    Kolekce Materasso
    Výška 20 cm a 24 cm 
    Nosnost 140 kg
    Pratelnost potahu Ano, 60°C
    Záruka 5 let
    Doporučujeme pro jakoukoliv věkovou kategorii 


    Vzdušná a komfortní matrace s línou pěnou Visco wind 

    Velmi univerzální a oblíbená matrace pro široké spektrum uživatelů standardně vyráběná ve dvou výškách. Komfort revoluční vzdušné paměťové Viscowind vynikne díky potahu bez klimatické výplně. Matrace je opatřena potahem Carbonio s uhlíkovými vlákny, který vytváří bariéru proti elektromagnetickému znečištění.

    POTAH MATRACE
    potah CARBON
    JÁDRO MATRACE
    vrchní deska: komfortní paměťová pěna Visco wind 40 kg/m3
    střední deska: komfortní pěna Nightfly 35 kg/m3
    spodní deska: přírodní pěna Aloe Vera 28 kg/m3

    Pěna visco wind - Revoluční paměťová pěna Visco wind patři do skupiny "Open cell memory foam".
    Tyto pěny se vyznačují vysokým komfortem a především vynikající vzdušností díky své otevřené buněčné struktuře.
    Díky tomu se snižuje pocení během spánku, zlepšují se tepelný komfort uživatele a antialergické vlastnosti jádro matrace.

    VISCO WIND
    “Revoluční paměťová pěna VISCO WIND patří do skupiny „Open Cell memory foam“. Tyto pěny se vyznačují vysokým komfortem a především vynikající vzdušností díky své otevřené buněčné struktuře. Díky tomu se snižuje pocení během spánku, zlepšuje se tepelný komfort uživatele a anti alergické vlastnosti jádra matrace.”

    NIGHTFLY
    Pěna špičkových parametrů, která se vyrábí exkluzivní vodní vypěňovací metodou. Tento způsob výroby je ekologičtější v porovnání se standardní metodou vypěňování. Jedná se o materiál, který překonává běžný standard bodové elasticity. Tím je zajištěna optimální opora páteře. Pěna NIGHTFLY vyniká komfortem a vysokou odolností vůči deformacím.

    ALOE VERA
    Obsahuje převážně enzymy, minerální látky a aminokyseliny, které působí na pokožku a pomáhají ji čistit a regenerovat. Praní do 60 °C. Možno objednat ke všem typům matrací.

    CARBON
    Uhlíkové vlákno disponuje vlastnostmi materiálů vytvořených nejnovějšími technologiemi, které však mají všechny vlastnosti tradičních přírodních vláken. Uhlík v tkanině vytváří bariéru proti elektromagnetickému znečištění a elektrostatickým nábojům, které dnes hojně prostupují vnitřními obytnými prostory. Funkce štítu. Elektromagnetické záření generované různými zdroji, od telekomunikačních zařízení až po běžné domácí spotřebiče, vydává radiační vlny tisíckrát vyšší než přirozené lidské záření. Morfologické charakteristiky uhlíku vytvářejí proti této radiaci permanentní štít. Antistatický. Elektrostatické vlastnosti vznikají velmi jednoduchým mechanismem: tření mezi dvěma objekty může způsobit pohyb elektronů z jednoho objektu na druhý a vytvářet nežádoucí elektrické náboje, které často narušují náš život. Použitím uhlíku, který je přirozeným „dirigentem“, lze dosáhnout škodlivého rozptylu těchto nábojů. Hygienické normy. Moderní společnost směřuje ke stále vyšším hygienickým standardům. Uhlík tyto nároky zcela splňuje, protože je antibakteriální a má vynikající antimikrobiální účinky. Spánek na matraci z uhlíkových vláken umožní našemu tělu uvolnit elektrostatický náboj nahromaděný během dne. Dojde tak k lepšímu uvolnění těla a prohloubení spánku. Průzkumy ukazují, že se při použití aktivní matrace s potahem Carbonio snižuje nutná doba spánku, takže máme více času pro aktivní život.

    Ekologické lepení - Firma MATERASSO Slovakia, s. r. o. jako druhá na světe uvedla do provozu automatickou lepící linku na vodou ředitelné lepidlo. Linka pracuje s revolučním, patentem chráněným, švýcarským lepidlem SIMALFA 315 OF. Toto lepidlo je naprosto ekologické a splňuje i ty nejpřísnější ekologické normy zdravotní nezávadnosti. Je dokonce vhodné i pro výrobky určené pro batolata, na které se vztahují ty nejpřísnější normy. Toto lepidlo je na vodní bázi, zatímco standardní lepidla pracují na bázi rozpouštědel. Z námi využívaného lepidla se po aplikaci odpařuje pouze čistá voda, oproti rozpouštědlům vypařujících se u standardních lepidel.

    Výroba všech rozměrů - od malého jednolůžka 60 až po manželské dvojlůžko 200 do prodloužené délky až 220 cm.

    TATO MATRACE JE V AKCI
    Cena je uvedena za rozměr 90 x 200 cm
    Ceny ostatních rozměrů k poptání

    16 dalších produktů ve stejné kategorii:

    Matrace Viscostar

    6 270,00 Kč
    K vyzkoušení na naší prodejně. TATO MATRACE JE V AKCI Původní cena 12540 Kč AKCE 1+1 Lze zakoupit i jeden kus 6270 Kč za rozměr 70-90x200

    Matrace VITALE Armonioso

    15 090,00 Kč
    K vyzkoušení na naší prodejně. Výroba všech rozměrů. Komfortní středně vysoká zdravotní matrace s vysokou vrstvou paměťové pěny a velmi příjemným potahem s bambusovým vláknem.

    Matrace MAESTRO Dual 14

    50 490,00 Kč
    Luxusní, velmi vysoká zdravotní matrace kombinující jedinečnou paměťovou pěnu Memoform, inovativní pěnu na bázi vody Aquabreeze a tradiční vzácné přírodní materiály, poskytující dokonalou podporu a extrémní pohodlí.