Matrace AIRGEL comfort

5 035,00 Kč
S DPH
K vyzkoušení na naší prodejně. TATO MATRACE JE V AKCI 
  • Nezávazná poptávka
  • Nezávazná poptávka

    * Povinná pole

    Odpovíme vám co nejdříve, zpravidla během pár hodin.

    Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (číst)

    Zavřít nebo  

    • Jsme na trhu 27 let Jsme na trhu 27 let
    • Výroba všech rozměrů i atypů Výroba všech rozměrů i atypů
    • Odborné poradenství Odborné poradenství
    K vyzkoušení na naší prodejně

    VÝROBA VŠECH ROZMĚRŮ I ATYPŮ

    TECHNICKÉ PARAMETRY
    Kolekce Materasso
    Výška 20 cm
    Nosnost 130 kg
    Pratelnost potahu Ano, 60°C
    Záruka  3 roky
    Doporučujeme pro děti 

    POTAH MATRACE
    potah ALGUA prošitý s pěnou Supersoft a PES vláknem – gramáž 100 g/m2
    JÁDRO MATRACE
    vrchní deska: pěna AIRGEL; střední profil: měkčená ELIOCELL pěna hustoty 28 kg/m3; spodní profil: antibakteriální komfortní pěna

    AIRGEL Comfort KOLEKCE MATERASSO
    Jedná se o matraci s vynikajícím poměrem „výkon/cena“.
    Základ jádra je tvořen dvěma vrstvami pěny ELIOCELL.
    Finální komfort horní lehací vrstvy tvoří pěna AIRGEL, komfortní, elastická a velmi vzdušná.
    Potah Algua – v potahu jsou v mikrokapslích navázané výtažky z mořských řas Spirulina, které obsahují 11 přírodních vitamínů, 10 minerálů, 18 aminokyselin, 3 mastné kyseliny, beta karoten, železo a množství antioxidantů a proteinů. Během spánku dochází k jejich uvolňování a blahodárně tak vyživují pokožku.

    Airgel
    Pěna výjimečná svou přizpůsobivostí a strukturou velkých buněk. Při konstrukci matrací je využívaná především v povrchových vrstvách jádra, které jsou zodpovědné za dokonalé „dokopírování“ těla uživatele matrací. Přes otevřenou buněčnou strukturu dochází k dokonalému proudění vzduchu, tím i k excelentnímu odvodu vlhkosti a zajištění příjemného klimatu během spánku
    Eliocell
    ELIOCELL PĚNA patří mezi základní materiály pro výrobu matrací. Její složení zaručuje dobré kopírovací vlastnosti a pevnost. Tento materiál, jehož kvalita prošla v poslední době zásadním vývojem je zárukou vašeho zdravého spaní. KOMFORTNÍ PĚNA je nový vývojový stupeň vycházející z ELIOCELL pěn, který při zachovaní dlouhé životnosti poskytuje o poznání vyšší stupeň komfortu

    Ekologické lepení - Firma MATERASSO Slovakia, s. r. o. jako druhá na světe uvedla do provozu automatickou lepící linku na vodou ředitelné lepidlo. Linka pracuje s revolučním, patentem chráněným, švýcarským lepidlem SIMALFA 315 OF. Toto lepidlo je naprosto ekologické a splňuje i ty nejpřísnější ekologické normy zdravotní nezávadnosti. Je dokonce vhodné i pro výrobky určené pro batolata, na které se vztahují ty nejpřísnější normy. Toto lepidlo je na vodní bázi, zatímco standardní lepidla pracují na bázi rozpouštědel. Z námi využívaného lepidla se po aplikaci odpařuje pouze čistá voda, oproti rozpouštědlům vypařujících se u standardních lepidel.

    Výroba všech rozměrů - od malého jednolůžka 60 až po manželské dvojlůžko 200 do prodloužené délky až 220 cm.

    Cena je uvedena za rozměr 90 x 200 cm
    Ceny ostatních rozměrů k poptání

    TATO MATRACE JE V AKCI 
    Původní cena jednoho kusu 10 070 Kč 
    AKCE 1+1
    Lze zakoupit i jeden kus 5035 Kč za rozměr 70-90x200

    16 dalších produktů ve stejné kategorii:

    Matrace MAESTRO Dual 14

    50 490,00 Kč
    Luxusní, velmi vysoká zdravotní matrace kombinující jedinečnou paměťovou pěnu Memoform, inovativní pěnu na bázi vody Aquabreeze a tradiční vzácné přírodní materiály, poskytující dokonalou podporu a extrémní pohodlí. 

    Matrace Diamante DUAL 12

    40 990,00 Kč
    Zdravotní matrace s vysokou vrstvou patentované paměťové pěny Memoform pro neuvěřitelně pohodlný spánek podpořený léčivou silou slézu lesního.

    Matrace MAGNISTRETCH 10

    31 290,00 Kč
    K vyzkoušení na naší prodejně. Středně měkká zdravotní matrace pro aktivní regeneraci těla během spánku. Je vhodná pro osoby trpící skoliozou a jinými biomechanickými poruchami páteře. Vyšší vrstva paměťové pěny v potahu poskytuje ještě větší komfort. Celosvětový patent společnosti Magniflex.

    Matrace MAGNISTRETCH 12

    35 290,00 Kč
    Vysoká středně měkká zdravotní matrace pro aktivní regeneraci těla během spánku. Je vhodná pro osoby trpící skoliozou a jinými biomechanickými poruchami páteře. Vyšší vrstva paměťové pěny v potahu poskytuje ještě větší komfort. Celosvětový patent společnosti Magniflex.