Matrace Bergamo

18 790,00 Kč
S DPH
  • Nezávazná poptávka
  • Nezávazná poptávka

    * Povinná pole

    Odpovíme vám co nejdříve, zpravidla během pár hodin.

    Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (číst)

    Zavřít nebo  

    • Jsme na trhu 27 let Jsme na trhu 27 let
    • Výroba všech rozměrů i atypů Výroba všech rozměrů i atypů
    • Odborné poradenství Odborné poradenství
    VÝROBA VŠECH ROZMĚRŮ
    Výška 26 cm
    Nosnost 150 kg
    Záruka 7 let

    BERGAMO je matrace s rozdílnou funkčností jednotlivých stran.

    Horní vrstva měkčí lehací plochy jádra matrace je tvořena revoluční pěnou GREENGEL.
    Jedná se o novou generaci HR (studených) pěn s jedinečnou vzdušností, potažmo schopností termoregulace. Tento materiál díky schopnosti odvádět přebytečné teplo snižuje potivost uživatele a přispívá k udržení suchého klimatu v matraci a tím i k lepší hygieně. Zároveň poskytuje absolutní komfort a to díky své jedinečné pružnosti.
    Střed jádra matrace ze značkové pěny Cellflex je zárukou vynikajícící elasticity a optimální ortopedické podpory páteře. Pěna disponuje hustotou 50 kg/m³, což je zárukou stabilních vlastností po celou dobu životnosti matrace. Profilace pak podporuje dobré odvětrání. Tvrdší strana je tvořena HR pěnou hustoty 45 kg/m³ se speciálním šikmým prořezem, jenž napomáhá jemnému protažení zádových svalů a regeneraci páteře během spánku


    Potah
    Potah BIORYTMIC je unikátní díky obsahu přírodních minerálů, jež vyzařováním přirozené energie pozitivně ovlivňují nitrotělní „komunikaci“ a proudění energetických toku. Ty jsou zodpovědné za správné fungování organismu, což je základní předpoklad pro předcházení nemocím a udržení si zdraví. Účinky minerální terapie si můžete na sobě ověrit za pomoci jednoduchého balančního testu. Působením minerálů se budete cítit omlazeni, sníží se úroveň stresu, váš organismus bude lépe relaxovat, regenerovat a budete se cítit lépe. Budete vstávat svěží, odpočatí a vaše tělo bude plné síly a energie. Potah je navíc opatřen manipulačními úchyty.

    SLOŽENÍ JÁDRA MATRACE
    Greengel
    Celflex
    HR pěna

    Matrace není doporučena na polohovatelný rošt
     
    Ekologické lepení - Firma MATERASSO Slovakia, s. r. o. jako druhá na světe uvedla do provozu automatickou lepící linku na vodou ředitelné lepidlo. Linka pracuje s revolučním, patentem chráněným, švýcarským lepidlem SIMALFA 315 OF. Toto lepidlo je naprosto ekologické a splňuje i ty nejpřísnější ekologické normy zdravotní nezávadnosti. Je dokonce vhodné i pro výrobky určené pro batolata, na které se vztahují ty nejpřísnější normy. Toto lepidlo je na vodní bázi, zatímco standardní lepidla pracují na bázi rozpouštědel. Z námi využívaného lepidla se po aplikaci odpařuje pouze čistá voda, oproti rozpouštědlům vypařujících se u standardních lepidel. 
     
    Výroba všech rozměrů - od malého jednolůžka 60 až po manželské dvojlůžko 200 do prodloužené délky až 220 cm.

    Ceny na poptání
     

    16 dalších produktů ve stejné kategorii:

    Matrace MAGNISTRETCH 10

    31 290,00 Kč
    K vyzkoušení na naší prodejně. Středně měkká zdravotní matrace pro aktivní regeneraci těla během spánku. Je vhodná pro osoby trpící skoliozou a jinými biomechanickými poruchami páteře. Vyšší vrstva paměťové pěny v potahu poskytuje ještě větší komfort. Celosvětový patent společnosti Magniflex.

    Matrace ARMONIA Memoform DUAL 12

    40 990,00 Kč
    K vyzkoušení na naší prodejně. Výroba všech rozměrů. Atraktivní variabilní matrace s patentovanou paměťovou pěnou Memoform poskytující optimální podporu tělu a dokonalý komfort.

    Matrace MAESTRO Dual 14

    50 490,00 Kč
    Luxusní, velmi vysoká zdravotní matrace kombinující jedinečnou paměťovou pěnu Memoform, inovativní pěnu na bázi vody Aquabreeze a tradiční vzácné přírodní materiály, poskytující dokonalou podporu a extrémní pohodlí. 

    Matrace ARMONIA Magnigel DUAL 12

    40 990,00 Kč
    K vyzkoušení na naší prodejně. Výroba všech rozměrů. Atraktivní velmi pohodlná a variabilní matrace obsahující gelovou pěnu MagniGel, která příjemně osvěžuje po celou dobu Vašeho spánku.

    Matrace AIRGEL comfort

    5 035,00 Kč
    K vyzkoušení na naší prodejně. TATO MATRACE JE V AKCI Původní cena jednoho kusu 10 070 Kč AKCE 1+1 Lze zakoupit i jeden kus 5035 Kč za rozměr 70-90x200

    Matrace MAGNISTRETCH 9

    27 290,00 Kč
    K vyzkoušení na naší prodejně. Středně tuhá zdravotní matrace pro aktivní regeneraci těla během spánku. Je vhodná pro osoby trpící skoliozou a jinými biomechanickými poruchami páteře. Nižší vrstva paměťové pěny v potahu zajišťuje intenzivnější strečový efekt. Celosvětový patent společnosti Magniflex.

    Matrace MAGNISTRETCH 12

    35 290,00 Kč
    Vysoká středně měkká zdravotní matrace pro aktivní regeneraci těla během spánku. Je vhodná pro osoby trpící skoliozou a jinými biomechanickými poruchami páteře. Vyšší vrstva paměťové pěny v potahu poskytuje ještě větší komfort. Celosvětový patent společnosti Magniflex.