Luxusní prémiová taštičková matrace CREMOSA TF 700

37 870,00 Kč
S DPH
Prémiová pružinová matrace s taštičkovým jádrem, spojující přednosti vysoce hodnotné studené pěny a 1000 pružin uložených v taštičkách se zcela novou dimenzí pěny Cremosa.
  • Nezávazná poptávka
  • Nezávazná poptávka

    * Povinná pole

    Odpovíme vám co nejdříve, zpravidla během pár hodin.

    Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (číst)

    Zavřít nebo  

    • Jsme na trhu 27 let Jsme na trhu 27 let
    • Výroba všech rozměrů i atypů Výroba všech rozměrů i atypů
    • Odborné poradenství Odborné poradenství
    Výroba všech rozměrů i atypů
    Výška matrace 24 cm
    Záruka 10 let 
    Potah snímatelný pratelný 
    Tuhost vaše váha 60 - 100 kg (H2), 90 - 130 kg (H3)

    Cena je uvedena za rozměr 70-90 x 200 cm 
    Ceny ostatních rozměrů k poptání

    Cremosa je speciální typ polyuretanové pěny s maximální pružností (HR). Díky inovativnímu výrobnímu procesu je Cremosa jedinečně jemná, lehká, obzvláště prodyšná a podporuje homogenní a pohodlné rozložení tělesné hmotnosti. Díky vysoké hustotě v kombinaci s nízkou tvrdostí v tlaku nabízí Cremosa nesrovnatelný komfort spánku.

    Prémiová pružinová matrace s taštičkovým jádrem, spojující přednosti vysoce hodnotné studené pěny a 1000 pružin uložených v taštičkách se zcela novou dimenzí pěny Cremosa.

    Prémiová kapesní pružinová matrace kombinuje výhody vysoce kvalitní studené pěny, 1000 kusů pružných kapesních pružin se zcela novou pěnovou dimenzí pěny Cremosa.
    Cremosa je neuvěřitelně mazlivá, pohodlná, respektuje tvar těla a zajišťuje extrémně homogenní a pohodlné rozložení tělesné hmotnosti. Cremosa reaguje nezávisle na teplotě a je velmi prodyšná.
    Senzačně teplotně nezávislá poddajnost pěny Cremosa evokuje v ležícím pocit beztíže a současně zaručuje vysokou míru uvolnění od tlaku.
    Obrovská poddajnost Cremosy s vysokým tlakem na citlivé oblasti ramen, pánve i spodních částí končetin
    Pružiny, jednotlivě všité do kapes, s různými pružinovými silami jsou dokonale přizpůsobeny tělovým zónám ramen, lordózy a pánvové oblasti
    Otevřená struktura buněk zajišťuje optimální cirkulaci vzduchu a vlhkosti a tím i ideální klima pro spaní.

    Potah: Inovativní potah KlimaTherm zaujme svou vysoce kvalitní a těžkou tkaninou Tencel z přírodních vláken. Vzduchem propustná klimatická zóna zabudovaná do boku zajišťuje příjemně suché a hygienické prostředí pro spaní. Prošívaný design přináší nesrovnatelný pocit při ležení. Vysoce elastické funkční vlákno z elastanu zvyšuje přizpůsobení související s tělem i ergonomický účinek.


    11 dalších produktů ve stejné kategorii:

    Vysoká taštičková matrace ELEANOR HYBRID

    18 463,00 Kč
    K vyzkoušení na naší prodejně. Dokonalá bodová elasticita paměťové pěny MIND FOAM® v kombinaci s taštičkovými pružinami a studenou pěnou je garancí komfortu a dokonalé podpory těla ve správné anatomické poloze.