Pružinová matrace ALOE bio-ex

9 990,00 Kč
S DPH
Systém 1000 pružinek s pěnou Aloe Vera - antidekubitní profil proti proleženinám
  • Nezávazná poptávka
  • Nezávazná poptávka

    * Povinná pole

    Odpovíme vám co nejdříve, zpravidla během pár hodin.

    Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (číst)

    Zavřít nebo  

    • Jsme na trhu 27 let Jsme na trhu 27 let
    • Výroba všech rozměrů i atypů Výroba všech rozměrů i atypů
    • Odborné poradenství Odborné poradenství
    VÝROBA VŠECH ROZMĚRŮ I ATYPŮ

    TECHNICKÉ PARAMETRY
    Kolekce Materasso
    Výška 25 cm
    Nosnost 140 kg
    Pratelnost potahu Ano, 60°C
    Záruka  5 let

    POTAH MATRACE
     
    Snímatelný a pratelný potah ALOE VERA prošitý s PES vláknem - gramáž 300g/m2

    JÁDRO MATRACE 
    Vrchní profil pěna ALOE VERA 28 kg/m3
    Jádro matrace taštičková pružina - SYSTÉM 1000 
    Spodní deska pěna ALOE VERA 28 kg/m3
    FYZIOSYSTÉM - 7 zón rozložení hmotnosti

    Potah ALOE VERA Obsahuje převážně enzymy, minerální látky a aminokyseliny, které působí na pokožku a pomáhají ji čistit a regenerovat. Praní do 60 °C. Možno objednat ke všem typům matrací.
    Pěna ALOE VERA – do této inovativní pěny jsou aplikovány výtažky z rostliny Aloe vera. Blahodárné účinky látek, jenž tato rostlina produkuje jsou známy od nepaměti. Díky pozitivním účinkům na lidskou pokožku nachází už mnoho let uplatnění v kosmetice. Známá je však také příjemná vůně, a využití výtažků Aloe vera při aromaterapii. Pěna ALOE VERA je výsledkem skloubení nejnovějších technologických poznatků a dávno známých přírodních léčebných postupů. Tento materiál nabízí vysoký komfort a přirozené detoxikační vlastnosti. Velmi vhodné zapracování pěny Aloe Vera do nově vyvinutých matrací je zárukou vysokých užitných vlastností, dlouhé a stabilní elasticity, tedy i komfortu. Dalším benefitem těchto matrací je velmi příjemná a decentní aromaterapie.
    Matrace s TAŠTIČKOVOU PRUŽINOU jsou špičkou mezi pružinovými matracemi. Každá pružina je uložena v tašce, která ji umožňuje samostatné kopírování. K vlastnostem, které má klasická bonell pružina, přidává lepší schopnosti ortopedické podpory páteře, a to díky většímu počtu pružin a jejich rozložení do sedmi zón tuhosti. Počet taštičkových pružin v jádru matrace standardního rozměru je 350 ks, u exkluzivních modelů 1000 ks. Takto vysoký počet samostatně „pracujících” ortopedických bodů vám poskytne pocit maximálního pohodlí, který vám přinese radost ze spánku. Matrace s taštičkovou pružinou jsou vhodné na pevný rošt.

    Ekologické lepení - SIMALFA - u všech matrací použito zdravotně nezávadné lepidlo SIMALFA ze Švýcarska
    Firma MATERASSO Slovakia, s. r. o. jako druhá na světe uvedla do provozu automatickou lepící linku na vodou ředitelné lepidlo. Linka pracuje s revolučním, patentem chráněným, švýcarským lepidlem SIMALFA 315 OF. Toto lepidlo je naprosto ekologické a splňuje i ty nejpřísnější ekologické normy zdravotní nezávadnosti. Je dokonce vhodné i pro výrobky určené pro batolata, na které se vztahují ty nejpřísnější normy. Toto lepidlo je na vodní bázi, zatímco standardní lepidla pracují na bázi rozpouštědel. Z námi využívaného lepidla se po aplikaci odpařuje pouze čistá voda, oproti rozpouštědlům vypařujících se u standardních lepidel. 
     
    Výroba všech rozměrů - od malého jednolůžka 60 až po manželské dvojlůžko 200 do prodloužené délky až 220 cm.

    Cena je uvedena za rozměr 90 x 200 cm 
    Ceny ostatních rozměrů k poptání

    TATO MATRACE JE V AKCI

    13 dalších produktů ve stejné kategorii:

    Vysoká taštičková matrace ELEANOR HYBRID

    18 463,00 Kč
    K vyzkoušení na naší prodejně. Dokonalá bodová elasticita paměťové pěny MIND FOAM® v kombinaci s taštičkovými pružinami a studenou pěnou je garancí komfortu a dokonalé podpory těla ve správné anatomické poloze.