Vysoká taštičková matrace ELEANOR HYBRID

18 463,00 Kč
S DPH
K vyzkoušení na naší prodejně. Dokonalá bodová elasticita paměťové pěny MIND FOAM® v kombinaci s taštičkovými pružinami a studenou pěnou je garancí komfortu a dokonalé podpory těla ve správné anatomické poloze.
  • Nezávazná poptávka
  • Nezávazná poptávka

    * Povinná pole

    Odpovíme vám co nejdříve, zpravidla během pár hodin.

    Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (číst)

    Zavřít nebo  

    • Jsme na trhu 27 let Jsme na trhu 27 let
    • Výroba všech rozměrů i atypů Výroba všech rozměrů i atypů
    • Odborné poradenství Odborné poradenství
    K vyzkoušení na naší prodejně. 

    Dokonalá bodová elasticita paměťové pěny MIND FOAM® v kombinaci s taštičkovými pružinami a studenou pěnou je garancí komfortu a dokonalé podpory těla ve správné anatomické poloze.

    VÝROBA VŠECH ROZMĚRŮ I ATYPŮ 

    Výška 25 cm 
    Záruka 10 let 
    Tuhost H2/H3
    Nosnost 130kg / 150 kg

    Cena je uvedena za rozměr 90x200 cm 

    Neváhejte nám napsat, poradíme Vám a uděláme cenovou nabídku. 
    V případě kompletu poskytujeme slevu.

    Tato matrace je kombinací pokrokových pěn i Multipocket Systému 1000 pro dosažení maximálního komfortu. Matrace bude vyhovovat širokému spektru zákazníků, excelentně kopíruje uživatelů různé hmotnosti a stavby těla.

    Potah matrace

    Látka BIORYTMIC s obsahem přírodních minerálů, které vyzařováním přirozené energie pozitivně ovlivňují vnitrotělní „komunikaci“ a proudění energetických toků. Ty jsou zodpovědné za správné fungování organismu, což je základní předpoklad pro předcházení nemocem a udržení si zdraví. Působením minerálů se budete cítit omlazení, sníží se úroveň stresu, váš organismus bude lépe relaxovat, regenerovat a budete se cítit lépe. Probouzet se budete s pocitem svěžesti, odpočatí a vaše tělo bude plné síly a energie.

    VLASTNOSTI JÁDRA ELEANOR HYBRID soft H2
    Tato matrace je kombinací pokrokových pěn i Multipocket Systému 1000 pro dosažení maximálního komfortu. Matrace bude vyhovovat širokému spektru zákazníků, excelentně kopíruje uživatele různé hmotnosti a stavby těla.
    Vrchní vrstva poskytuje absolutní pocit komfortu díky dvěma vrstvám pěny MIND FOAM®. Je to značková paměťová pěna nejnovější generace. Poskytuje vysoký komfort i v chladném prostředí a výrazně rychlejší přizpůsobivost při změně polohy.
    U systému 1000 pružin je každá pružina uložena v taštičce, která jí umožňuje samostatné kopírování bodové zátěže. K vlastnostem přidává schopnosti ortopedické podpory páteře díky většímu počtu pružin a jejich rozložení do sedmi zón tuhosti. Takto vám vysoký počet samostatně „pracujících“ ortopedických bodů poskytne pocit maximálního pohodlí.

    VLASTNOSTI JÁDRA ELEANOR HYBRID medium H3

    U verze medium je pro dosažení vyššího stupně tuhosti jedna vrstva pěny MIND FOAM nahrazena pěnou EvoPorecHRC®.

    V matraci jsme použili pěnu EvoPoreHRC®, která se vyznačuje dobrými dynamickými a elastickými vlastnostmi a zároveň je extrémně stabilní a konzistentní. Je to pěna s revoluční stálostí všech parametrů a to i při působení vlhka, tepla a tlaku – tří faktorů, které negativně spolupůsobí na pěnu v matraci při spaní.

    Konvenční pěny mají problém se s nimi vypořádat a většinou dochází k výrazné změně elastických – mechanických vlastností pěn. Ve srovnání s nimi pěna EvoPoreHRC® vykazuje i při negativním spolupůsobení uvedených faktorů dlouhodobě nezměněné parametry.



    11 dalších produktů ve stejné kategorii: